Aktuelt

Aktuelt / Digitalt, Nyheter

Norges største digitale nettverk

Clear Channel bygger Norges største digitale kjøpesenter-nettverk i sommer. Vi har i dag 200 digitale skjermer på 34 kjøpesentre og bygger ut med 200 nye skjermer - det gir totalt 400 digitale skjermer på 77 kjøpesentre.

Les mer
Aktuelt / Flyplass, Kampanje-effekt og Nyheter

Takeoff for flyplass-annonsering

En ny analyse fra Nielsen USA viser at nærmere 60% av reisende mener at annonsering på flyplass signaliserer produkter av høy kvalitet. Med andre ord bidrar kanalen i seg selv til å bygge merkevaren.

Les mer
Showcase / Nyheter, Total Station Domination

Apollo tester nytt utendørsprodukt

På nyåret vekket Apollo nordmenns reiselyst ved å dekke hele Nationaltheatret stasjon med bilder av Hellas. Apollo følger nå opp suksessen med bruk av et nytt utendørsprodukt. Denne gangen har reisearrangøren valgt å dekorere trappene på utvalgte T-banestasjoner i Oslo.

Les mer
Showcase / Digitale Adshel, Inspirasjon

Legetime på holdeplassen

Public Health England, en del av Englands offentlige helsevesen, lanserte i april en stor nasjonal kampanje for å styrke folkehelsen. På digitale boards på bussholdeplasser rundt om i landet, ble publikum oppfordret til å ta en helsesjekk.

Les mer
Aktuelt / Bysykler, Nyheter

Slipp syklene løs, det er vår!

Nå er det endelig sykkelsesong - og i år med flunkende nye bysykler i Oslo. Startskuddet har allerede gått, så nå er det bare å sykle i vei! Clear Channel står for bysykkel-tilbudet i Oslo, Trondheim og Drammen. For syklister i Oslo er det nytt av året at bysykkel-kortet ikke lenger eksisterer. Du får derimot nå enkel tilgang til bysykkel med en app eller via en kode på mobilen din. GOD TUR !

Les mer
Showcase / Inspirasjon, Markedsplass og Nyheter

Volvo lanserte nye biler med brask & bram

Installasjonen stod på Aker Brygge i april og var en del av en Europa-turné, med Oslo som første destinasjon. En slik type annonsering, med produktet vi i Clear Channel kaller Markedsplass, fikk Volvo Cars direkte kontakt med publikum og benyttet til fulle det kreative spillerommet som er mulig på Aker Brygge.

Les mer
Showcase / Inspirasjon, Total Station Domination

United States of Oslo

En regnfull novemberdag i 2015 tok Norwegian tok over Nationaltheatret T-banestasjon på tirsdag og skapte liv og røre med et mini-New York midt i Oslo. Alt ned til minste detalj var ivaretatt; kjente gatemusikanter og Naked Cowboy var fløyet inn fra Times Square, gospelkor sang, pretzels ble servert, og selv kumlokkene var byttet ut med originale kumlokk fra the Big Apple.

Les mer
Showcase / Digitalt, Programmatic og Sosiale medier

Omsetningsvekst på 145% for Helly Hansen

En utendørskampanje som kun viste annonser da det regnet, i kombinasjon med kampanje i sosiale medier og programmatic banner-annonsering, førte til en salgsvekst på 145% for Helly Hansen. Selskapet visste godt at folk kjøper mer regntøy når det faktisk regner, og evnet å dra nytte av dette gjennom en kombinasjon av kreativ teknologibruk og praktisk tilnærming.

Les mer
Showcase / Adshel, Inspirasjon og Ny teknologi

Kjenn varmen

Norsk Filmdistribusjon gikk helt nye veier da de lanserte filmen "Mannen fra Snåsa". Publikum kunne kjenne varme når de la hendene sine på plakater på buss- og trikkeholdeplasser i Oslo og Trondheim. Den nyskapende kampanjen vakte stor oppmerksomhet i vinterkulden og er et godt eksempel på ny og kreativ bruk av teknologi.

Les mer

Ring oss

På 22 02 34 00. Eller send en epost til post@clearchannel.no

Chat med oss

Våre dyktige konsulenter kan bistå deg med din neste kampanje.